Megkérdeztük tanulóinkat, miért jó rákóczis diáknak lenni ...


Azért jó rákóczis diáknak lenni, mert itt sohasem unatkozom... Szerintem a mi iskolánk a legszebb, a legkülönlegesebb az egész országban. Büszke vagyok, hogy itt lehetek diák.

Fruzsina, 10
Nagyon színes az iskola, ami vidámabbá teszi. Vannak műsorok és rendezvények, ahol részt vehetünk. Minden évben változik és megújul. Nagyon jó még benne az, hogy van büféje és több udvara. Év végén pedig a versenyeken, pályázatokon részt vett gyerekeket jutalmazzák.

Kinga, 12
Kedvesek a tanárok. A barátaim miatt is jó itt. Sok szakkör közül lehet választani. Szeretnék itt továbbtanulni majd a gimnáziumban.

Gergő, 10
Rendes emberként bánnak veled, és támogatnak, hogy elérd a céljaidat.

Balázs, 14
Ez az iskola nagyon vidám, színes. A tanárok is kedvesek, van bennük szigorú, de nem baj. A rosszakat fegyelmezni kell. A termek is vidámak, ki vannak díszítve. Amit a gyerekek festenek, rajzolnak, azt szokták kirakni. A büfé sem drága, olcsó. Én, ha az ön helyébe lennék, ezt az iskolát választanám a gyermekemnek.

Dóra, 11
Rendesek a tanárok, és ha van valami baj, vagy talán nem úgy érzed magad, ahogy kéne, akkor próbálnak segíteni.

Attila, 14
Az iskolánk befogadó, kíváncsiság fog eltölteni, amikor idejössz. Sport, robotika, művészet, legyen az bármi, itt megtalálod. Az osztályok összetartóak. A tanulás igen fejlett. Sokan szeretik ezt az iskolát.

Dzsamilla, 12
Szerintem ez az iskola a legjobb. Mert jó a közösség és jók a körülmények. A tanárok is nagyon szuperül tanítanak.

Petra, 11
Ez az iskola nagyon jó! Hogy miért? Mert a tanárok, tanárnők rettentő kedvesek. A tanítás remek. Ebben az iskolában rengeteg kedves gyerek van! Minden reggel boldogan jövök be a suliba! A tantermek csodaszépek!

Fruzsina, 11
Szeretem, mert szép, rendezett és jól felszerelt. Szeretem, mert mindig megújul.

Milán, 14
Sok érdekes verseny van, amin megmérettethetjük magunkat. Sporteseményeken is részt vehetünk. Sok olyan program van, ahol szükség van a csapatszellemre és az összefogásra.

Anita, 12
Én büszke vagyok arra, hogy ebbe a suliba járok. Mert tiszta és rendezett ez az iskola.

Amanda, 10
Hatalmas a tornaterem. Azért is szeretek itt tanulni, mert nagyon jól felszerelt ez az iskola. Szerintem sokkal jobb, mint más suli.

Máté, 10
Az egész iskola olyan vidám, minden olyan színes.

Viktória, 10
Azért jó a mi iskolánk, mert káprázatosan színes. Tiszta és rendezett. A falakon idézetek vannak és sportágak.

Enikő, 12
Mert szeretem a tanáraimat. És szeretem a barátnőimet.

Gréta, 9
Mert az első napomon az egész osztály barátságosan és segítőkészen fogadott.

Patrik, 10
Színes rendezvények, programok szoktak lenni.

Kitti, 14
Ez az iskola nemcsak olvasni, írni, számolni tanít meg, hanem arra is, hogy kell viselkedni. Arra is, hogy mik az illemszabályok. Sok érdekes rendezvényt szerveznek. Olyan versenyeket is, amik érdekelnek engem.

Dóra, 10