Megkezdődött a Digitális környezet megteremtése című EFOP-3.2.3-17 pályázat megvalósítása

A Digitális környezet megteremtése a Hit Gyülekezete nevelési-oktatási intézményeiben EFOP-3.2.3-17 pályázat megnyitóján Bujdosó Tibor iskolánk igazgatója tájékoztatta a megjelent szülőket, pedagógusokat a pályázat tartalmáról és a megvalósítás menetéről.

A pályázatban való részvételünk fontos mérföldkő az iskolánkba járó tanulók digitális fejlődésének megteremtésében, ezáltal hozzájárul az esélyteremtéshez. Az informatikai oktatás modern eszközrendszerének kialakítása, a digitális pedagógia módszereinek széleskörű alkalmazásának lehetőségének megteremtése elengedhetetlen annak érdekében, hogy a digitális technológia használatával a digitális kompetenciák fejlesztésén túl egyéb alapkészségek fejlesztésének lehetősége is megvalósuljon.
Az érdeklődők képet kaphattak a három éven át tartó program során megvalósítandó képzésekről, az informatikai és oktatási eszközök bővítéséről, a tervezett módszertani és érzékenyítő rendezvényekről, a pedagógiai célokról és fejlesztési lehetőségekről.
A résztvevők a tájékoztató meghallgatása után kötetlen beszélgetésen kávé, sütemények és frissítő mellett oszthatták meg véleményüket egymással, egyetértve a digitális fejlesztés fonosságát tekintve.

Digitális környezet megteremtése a Hit Gyülekezete nevelési-oktatási intézményeiben

Pályázat
EFOP-3.2.3-17