Gyerünk, Hajrá 3.B!!!!

2017. október 16. Megosztás Facebook-on Gyerünk, Hajrá 3.B!!!!

Kedves Mindenki!

Szülők, gyerekek, pedagógusok, felnőttek, hajdúsámsoniak, férfiak és nők a világ minden pontján, az Üveghegyen innen és túl! Mélytengeri búvárok az Atlanti-óceán mélyén, eszkimók az igluk magányában, űrsétát bonyolítók a Mars felszínén! Mindenkihez szól az alábbi felhívás!

Madarasiné Kozáróczki Beáta és Gyöngyösiné Sepsi Tünde, intézményünk tanítói egy nyereményjátékba nevezték be kis osztályukat a 3.B-t, melynek jutalmaképpen több százezer forint értékben,  5 db osztálykirándulás nyerhető a legtöbb pontot gyűjtő közösségek között. A verseny országos, nem könnyű a csúcsot megcélozni. Egy kis összefogással, szervezettséggel, azonban minden lehetséges, lehetetlen nem létezik! Egy ekkora iskolában, egy ekkora településen, ha nagyon sokan szánnak egy percet az idejükből, akár könnyen meg is valósítható! Ebben kérnénk mindenkinek a segítségét, aki él és mozog! Kattintsanak, segítsenek, a gyerekek és tanító nénik nagyon hálásak lesznek érte!


Mik a teendők?
- Madarasiné Kozáróczki Beáta Facebook oldalán kattintsanak a Nyerj élmény osztálykirándulást akár 400.000 Ft értékben nevű linkre!
- Kattintás a Játszani szeretnék nevű lehetőségre.
- Az adatok értelemszerű kitöltése, e-mail címnek gmail-est kellene megadni, a kirándulás helyszínéül pedig Budapestet.
- Végül a rendszer által az e-mail címre visszaküldött link aktiválása egy kattintással.

Minden személy 1 pontot jelent, az egész folyamat nem vesz egy percnél többet igénybe. Segítsük, támogassák a 3.B-t, pontzuhatagot, pontcunamit kérnénk az osztálynak! Bízunk benne, hogy az Önök segítségével, a Ti segítségetekkel megvalósulhat a tanító nénik és a gyerekek álma, és érzékeltetni tudjuk, milyen az, amikor egy nemes cél érdekében egy hatalmas közösség összefog!

Segítségüket, támogatásotokat előre is köszönik a 3.b osztály tanulói és tanítói!
Hajrá 3.B, Hajrá Mindenki!

Kapcsolódó képgaléria