Énekelj a boldogságért!

2017. március 23. Megosztás Facebook-on Énekelj a boldogságért!

2017. március 16-án délelőtt iskolánk tanulói nagy izgalommal várták Bagdi Bella életmódfejlesztő énekesnőt és zenekarát, hogy a Boldogság Világnapja alkalmából megénekeltesse őket, s elhozza a pozitív élet és a boldogság üzenetét.


Az aulában felállított színpad még a nemzeti ünnepünkre készített piros-fehér-zöld szalagos díszítésben pompázott. Az emelvényen és a nézőtéren a gyerekek csodálatos tablóit, alkotásait állítottuk ki, amelyeket a Boldogságóra program témáihoz kapcsolódóan készítettek.


A 11 órakor kezdődő koncert elején a 3. a osztály tanulói két meglepetésdalt énekeltek az egész iskolának, illetve  így köszöntötték az énekesnőt és zenekarát.


A közel egy órás koncerten végig nagyon jó hangulat uralkodott. Az énekesnő folyamatosan bevonta a gyerekeket a műsorba. Tapsoltak, mozogtak, kiabáltak, közösen énekeltek, átadták magukat a felhőtlen jókedvnek és szórakozásnak.


Nagyon nagy öröm és felejthetetlen élmény számunkra, hogy a Boldogság Világnapja alkalmából szervezett országos koncertkörút egyik helyszíne lehettünk, és megismerhettük személyesen is Bagdi Bellát, aki a Boldogságóra program kezdeményezője és szakmai felelőse.


Köszönjük, hogy itt jártatok, visszavárunk benneteket!

 

Sándorné Sas Ildikó
igazgatóhelyettes

Kapcsolódó képgaléria