Adó 1+1% felajánlás

2016. március 31. Megosztás Facebook-on Adó 1+1% felajánlás

Kérjük támogassa iskolánk fenntartóját és alapítványát!

Személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával kérjük támogassa iskolánk fenntartóját, a Hit Gyülekezete egyházat, az alapítványoknak felajánlható 1%-ával pedig az Iskolánkért Alapítványt. Ez Önnek nem jár semmilyen plusz kiadással, csupán a már befizetett adójából 1+1% átirányítását jelenti.
 

Iskolánkért Apítvány, Hajdúsámson

Az alapítvány alapvető célja az iskolában tanuló gyerekek szabadidős és sport tevékenységének támogatása. Emellett az alapítvány rendszeresen segítséget  nyújt játékok, sport és tanulást segítő eszközök vásárlásához, ezzel hozzájárulva az iskola színvonalasabb működéséhez. Az alapítvány gépkocsija nagy segítséget jelent a tanulók tanulmányi és sportversenyekre való utazásában.

Az alapítvány Boldogkőváralján található üdülőháza köszönhetően az elmúlt évek felajánlásának is, teljeskörű felújításban részesült, valamint megtörtént annak bebútorozása is. Így kiváló lehetőséget biztosít kirándulások, táborok szervezésére iskolánk tanulói számára.

Az idén befolyó támogatásokból az alapítvány az immár első évfolyamtól kezdődő idegennyelv-oktatást szeretné támogatni könyvek és interaktív tananyagok vásárlásával.

Az alapítvány adószáma: 18542321-1-09
 
Hit Gyülekezete Egyház

A fenntartó Hit Gyülekezete biztosítja azokat a személyi és tárgyi feltételeket amelyek lehetővé teszik, hogy az iskola magas színvonalon végezhesse legfontosabb feladatát, az oktató-nevelő tevékenységet. Ezt a célt szolgálták az elmúlt években az iskola épületét érintő beruházások és fejlesztések is.

A Hit Gyülekezete technikai száma: 0279

Az adófelajánlást a mellékelt nyilatkozat kitöltésével lehet megtenni, a személyes adatok, az alapítvány adószámának illetve az egyház technikai számának feltüntetésével. Szükség esetén teljes körű segítséget nyújtunk az 1%-ról való rendelkezéshez az iskola titkárságán.

A rendelkezés leadásának határideje: 2015. május 20.


Rendelkező nyilatkozat