Beruházások a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában

2015. január 30. Megosztás Facebook-on Beruházások a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában

Jelentős változások történtek az iskola épületében az elmúlt időszakban elvégzett munkáknak köszönhetően.

Egyebek mellett átalakult az épület fűtése is, immár a rendkívül modern és környezetbarát geotermikus rendszer gondoskodik a kellemes, kiegyensúlyozott hőmérsékletről. A régi épületszárny tetejének leszigetelése és az elavult nyílászárók cseréje nagymértékben hozzájárul az új technológia hatékony működéséhez.

Régi szülői igény valósult meg az alsós és felsős diákok által használt épületrészek leválasztásával, ennek eredményeképpen a kisiskolások otthonosabban érezhetik magukat saját környezetükben. A diákok biztonságának növelése érdekében befejeződött az egész épületet lefedő kamerarendszer kiépítése.

Látványosan megváltozott az iskola régi épületszárnya is a folyosók felújításával, új tantermek kialakításával. Elkezdődött a mellékhelységek teljes körű átépítése is, ezek közül négyet már használhatnak a tanulók.

Az alsós diákok kikapcsolódását szolgálja a belső udvaron átadott modern játszótér, a felsősök pedig a hátsó udvaron kialakított kondi parkban mozoghatnak kedvükre.

Az iskolai ügyintézést segíti az emeleten található irodák előtti folyosó leválasztása, ahol az iskolába érkező szülők, vendégek részére várakozó és tárgyaló helység kerül kialakításra.

Kapcsolódó képgaléria