Köszönetnyilvánítás a bál támogatásáért

2017. december 01. Megosztás Facebook-on Köszönetnyilvánítás a bál támogatásáért

Tisztelt Támogatók!

Az Iskolánkért Alapítvány nevében tisztelettel megköszönjük mindazoknak a vendégeknek, felajánlóknak, szervezőknek, valamint a megvalósításban közreműködőknek, akik részvételükkel, felajánlásaikkal, támogatásukkal és áldozatos munkájukkal hozzájárultak az alapítványi bál sikeres lebonyolításához.
Hálásak vagyunk a rendezvény fővédnökének, Tasó László országgyűlési képviselő úrnak, a Miniszterelnökség államtitkárának, a bál védnökének, Antal Szabolcs polgármester úrnak, továbbá a képviselőtestület tagjainak, a Polgármesteri Hivatal, az Önkormányzat, illetve a Rákóczi-iskola vezetőinek, munkatársainak, intézményünk fenntartójának, tanulóink szüleinek, valamint Hajdúsámson lakosságának, hiszen valamennyiük támogatásával jelentős lépést tettünk annak érdekében, hogy a közeljövőben – az alapítvány célját megvalósítva – megvásárolhassuk az iskolabuszt.
Szeretnénk kiemelni azokat az adományozókat, akik jelentős összeget ajánlottak fel, ezért külön köszönetet mondunk Tasó László országgyűlési képviselő úrnak, a Miniszterelnökség államtitkárának, Antal Szabolcs polgármester úrnak, Rácz Péter úrnak, a Ravi Gaszto Kft. tulajdonosának, Tasó Ferenc úrnak, a Dor-Rich Kft. tulajdonosának, Szakály Ferenc úrnak, a Hajdú-Coop Zrt. igazgatójának, Kerekes Zoltán úrnak, a Dezingen Trendi Kft. tulajdonosának, Deczki Lajos vállalkozó úrnak,  a Polgármesteri Hivatalnak, a Roma Nemzetiségi Önkormányzatnak, Deméné Tóth Ágnes asszonynak, az Eszterlánc Óvoda vezetőjének, Verdes János úrnak, egyéni vállalkozónak, Darabos János úrnak, az Aqua-Plastech Kft. tulajdonosának, Szakács Tamás úrnak, a Hajdúsági Sütödék Zrt. vezérigazgatójának, Demeter Ákos úrnak, a Sváb-Gasztró Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kereskedelmi vezetőjének. 
Példaértékűnek tartjuk azt az összefogást, amellyel minden résztvevő bizonyította: önzetlenül képes mozgósítani erőforrásait a hajdúsámsoni gyerekek érdekében. Kifejezetten örülünk annak, hogy az Önök támogatása, adományai, felajánlásai immár egy közös cél elérését szolgálják.
A további együttműködés reményében köszönettel és tisztelettel: az Alapítvány kuratóriuma

Kapcsolódó képgaléria