Sport délután

2015. november 26. Megosztás Facebook-on

Fantasztikus hangulatú délutánt tölthettek együtt a negyedik évfolyam tanulói október 9-én. Ezen a délutánon lehetőségünk nyílt egy Kapitánylabda bajnokság lebonyolítására. Ez a játék a gyerekek egyik kedvenc tevékenysége, ezért nem volt kérdés a fogadtatás sikere.

Az öt negyedikes osztály tanulói vegyes csapatokban küzdhettek meg egymással, ugyanis ettől a tanévtől a napközis csoportok heterogén összetételűek. Nem okozott problémát a gyerekeknek, hogy nem csak a testnevelés órákról megszokott összeállításokban játszhatnak, hanem más osztályok tanulói is csapattársaik voltak.

A közös játék során bebizonyosodott, hogy a diákjaink szeretik és elfogadják egymást. A küzdelmek során igazi csapatjátékoknak lehettünk szemtanúi, meggyőződhettünk róla, hogy a gyerekek sportszerűen, becsületesen, egymást segítve, egymásért izgulva tudnak őszintén, felszabadultan játszani. Ugyanakkor a játékot nagyon komolyan véve izgalmas, szeretetteljes, igazi pörgős csaták zajlottak.

Nehéz lenne megmondani, hogy a gyerekek vagy tanító nénijeik izgultak –e jobban. Egy dolog azonban mindenki számára egyértelmű volt, hogy mindannyian jól éreztük magunkat és kellemesen elfáradtunk.
 
Csécseiné M. Edina