Labdarúgó Diákolimpia

2015. május 06. Megosztás Facebook-on Labdarúgó Diákolimpia

Az országos döntőbe jutott a lánycsapatunk!

Idén részt veszünk a TELEKOM Labdarúgó Diákolimpia 2015. rendezvénysorozatban is. A II. korcsoportos fiúkkal és a IV. korcsoportos lányokkal indultunk a selejtezőkön.

A fiúk 2015. március 30-án, Hajdúnánáson a körzeti selejtezőn, erős ellenfelekkel szemben győztek és jutottak tovább az első fordulón. A lányok 2015. április 16-án, Hajdúnánáson nyerték meg a megyei elődöntőt. 2015. április 23-án, Hajdúszoboszlón rendezték meg a megyei elődöntőt, s a fiúk innen is továbbjutottak a megyei döntőbe.
2015. április 30-án Debrecenben rendezték meg a megyei döntőket, ahol mindkét induló csapatunk képviselte Hajdúsámsont a megye 4 legjobb csapata között.

Óriási küzdelemben, nagyon erős ellenfelekkel szemben, a fiúk, végül a harmadik helyen végeztek, s szerezték meg ezzel Hajdú-Bihar megye harmadik legjobb iskolai csapatának a címét. Gratulálunk a fiúknak a szép eredményhez, és köszönjük Moskovits Gabi bácsinak a segítségét.

A lányok parádés teljesítménnyel verték meg valamennyi ellenfelüket, s jutottak tovább az országos diákolimpiai döntőbe. A torna gólkirálya Horváth Viktória, legjobb mezőnyjátékosa Horváth Petra és legjobb kapusa Báró Vivien lett.
 
Vadászné Magdi néni

Kapcsolódó képgaléria