Tanévnyitó ünnepség

2018. szeptember 07. Megosztás Facebook-on Tanévnyitó ünnepség

Évről évre rácsodálkozunk, milyen hamar véget ér a szünidő. Az idén sem volt ez másként, így szeptember 3-án az ünnepélyes tanévnyitóval kezdetét vette a 2018-2019-es tanév.
Az első csengőszó és a színvonalas ünnepi műsor nemcsak a tanulóknak, szülőknek, pedagógusoknak, valamint vendégeinknek szólt, hanem annak a közel kilencven elsős diáknak is, akik intézményünkben kezdték meg iskolás éveiket. A rendezvényen Antal Szabolcs polgármester úr köszöntötte a jelenlévőket, majd Bujdosó Tibor igazgató úr nyitotta meg hivatalosan a tanévet. Mindketten hangsúlyozták, hogy a folyamatosan fejlődő, szépülő intézmény, illetve az elkötelezett oktató-nevelő munka nagyszerű lehetőségeket biztosít diákjaink számára jelenleg az általános és művészeti iskolában, hamarosan pedig a most épülő középiskolában.
Ünnepségünket megtisztelte Horváth András, a fenntartó Hit Gyülekezete egyház oktatási főigazgatója, kinek tanévnyitó gondolatai megfontolandók mindannyiunk számára:
„Az iskola izgalmas dolog, az iskola szép dolog, az iskola jó dolog. Tanulni jó, tanulni érték, a tanulás hozzátesz az ember életéhez, és a tanári karból mindannyian azért választottuk ezt a pályát, hogy hozzátegyünk mások életéhez. Az iskola a nemzedékek összekapcsolódásának színtere, ahol együtt dolgozunk azért, hogy a következő generációt feljebb emeljük. Ez az intézmény – összefogva a várossal – azért működik, hogy a tanulóknak több legyen, mint nekünk, az előző generációnak. ”
Ennek reményében sok sikert és eredményes tanévet kívánunk!


A cikket írta:

Nábrádi Mihály

igazgatóhelyettes

Kapcsolódó képgaléria