Végzős diákjaink búcsú bankettje

2016. június 21. Megosztás Facebook-on Végzős diákjaink búcsú bankettje

Elérkezett a tanév utolsó tanítási napja.

Kicsengettek.

Diákjaink, mosolygó arccal vetették bele magukat a VAKÁCIÓ szabadságába. Nyolcadikos tanulóink arcán azonban szomorúság futott át. Elérkezett a nagy nap. Életük utolsó Örömódáját hallgatták, hiszen hamarosan elballagnak a nyolc év alatt már megszokottá vált iskola falai közül.

Napokkal ezelőtt már mindenki erről kezdett beszélni és elkezdődött a készülődés a ballagói bankettre.

Évtizedek óta hagyomány iskolánkban, hogy a ballagói banketten a végzős diákok kedves műsoraikkal és apró emlékekkel búcsúznak el tanáraiktól.

Ez a délután is erről szólt. Minden osztály előadta zenével és emlékképekkel átszőtt búcsúműsorát, ahol versbe, vagy novellába foglalták az itt töltött nyolc év kedves pillanatait. Felelevenítették a tanárokkal eltöltött szép emlékeket, amelyek könnyeket vagy mosolyt csaltak mindenki arcára. Mondataikban újra és újra előbukkant a hála és köszönet kifejezése azokért az értékekért melyeket tanítóiktól, tanáraiktól kaptak iskolás éveik alatt.

A lány focicsapatunk tagjai is fájó búcsút vettek edzőjüktől Vadászné Magdi nénitől.

Elballagott az aranycsapat.

Ezen a délutánon, minden seb begyógyult, minden rossz emlék elszállt. Csak a szép dolgok maradtak meg bennünk. De ez így természetes.

Köszönjük a 8.a, 8.b, 8.c, 8.d és 8.e osztály diákjainak ezt a szép délután és osztályfőnökeiknek, Balázs Bernadettnek, Keserű Józsefnének, Szilágyi Erzsébetnek és Elekné Nagy Anikónak a felkészülésben való aktív részvételt.

8.a osztály
Búcsúzik a 8.a osztály
Dalszövegek
Pillanatképek az elmúlt 4 évből
Versek


8.b osztály
8.b. történetei 1 perces novellákba sűrítve
Bankett műsor (videó)
 

8.c osztály
Dalszöveg

 

8.d osztály
Búcsúzik a 8.d osztály
Bankett műsor (videó)
Visszatekintés (slideshow)

 

8.e osztály
Köszöntő
Versek

 

Kincsesné Kirtyán Mária

8.b osztály osztályfőnöke

Kapcsolódó képgaléria