NYUGDÍJAS TALÁLKOZÓ 2016

2016. december 05. Megosztás Facebook-on NYUGDÍJAS TALÁLKOZÓ 2016

2016. november 17-én ismét sor került  arra a találkozóra, melyet 6. alkalommal szerveztünk meg nyugdíjas kollégáinknak.

A rendezvény első perceiben az „Emlékfánál” virággal, verssel és egy zeneszámmal emlékeztünk meg azokról a pedagógusokról, akik sajnos már nem lehetnek közöttünk. Egy közös séta keretében bemutattuk, hogy az előző találkozó óta milyen változások, fejlesztések valósultak meg az intézményben. A jelenlévők elégedettségüknek adtak hangot a látottakkal kapcsolatban. Örültek annak, hogy béke és nyugalom van az iskolában, és folyamatosan épül-szépül az intézmény.

A terembe visszatérve négy zenész tanár és a 3. a osztály tanulói Bagdi Bella: Szép nap ölelj most át engem c.  dalával köszöntötték a résztvevőket. A beszélgetés közben régi videók vetítésével igyekeztünk felidézni azokat a pillanatokat, amikor még aktív dolgozóként tevékenykedtek az iskolában.

Nagyon kellemes hangulatban telt el ez a délután és bízunk abban, hogy még sokáig körünkben tudhatjuk kedves nyugdíjasainkat.


Hajdúsámson, 2016. december 5.

Sándorné Sas Ildikó
igazgatóhelyettes

Kapcsolódó képgaléria