Jótékonysági gálaest

2017. március 22. Megosztás Facebook-on Jótékonysági gálaest

Az Iskolánkért Alapítvány és a Művészeti Iskola közös szervezésében Művészeti Jótékonysági Gálaestre került sor iskolánk aulájában. Hagyományteremtő szándékkal indult a kezdeményezés. A nézők között köszönthettük Antal Szabolcs polgármester urat, Dandé Lászlóné alpolgármester asszonyt, a képviselő-testület tagjait, városi intézmények vezetőit, tanulóink szüleit, nagyszüleit, testvéreiket, az előadás iránt érdeklődő lakosokat, gyerekeket.


Az első alkalommal megrendezett eseményen a művészeti iskola nagyszámú tanulója lépett fel, s mutathatta be tudását. Felléptek iskolánk zenét tanuló növendékei, táncosaink, a dekoráció és az ajándéktárgyak elkészítésében pedig a festészet tanszakra járó gyerekek jeleskedtek.


A rendezvényre várakozáson felüli létszámban érkeztek a vendégek, iskolánk aulája megtelt. Nagyon hálásak vagyunk, és köszönjük az érdeklődőknek, hogy elfogadták meghívásunkat, s azt, hogy a belépőjegyek/támogatójegyek megvásárlásával támogatták iskolánkat. Kiemelten szeretnénk megköszönni Antal Szabolcs polgármester úr nagyvonalú felajánlását.


A támogatásokból hangszert és az oktatáshoz szükséges kiegészítőket fogunk vásárolni, hogy iskolánkban még színvonalasabbá tehessük a művészeti képzést. Gratulálunk tanítványainknak és felkészítő tanáraiknak a színvonalas előadáshoz. Külön örömmel töltött el bennünket, hogy ilyen nagy az érdeklődés iskolánk képzése iránt, és meg tudtuk mutatni széles közönség előtt, hogy milyen munka folyik nálunk, milyen eredményeket érhetnek el tanulóink szorgalmas, kitartó munkával, hiszen a művészet minden ága pillanatnyi felcsendülésével maradandó nyomot hagy az ember lelkében.

 

Jakubecz Sándor
igazgatóhelyettes

Kapcsolódó képgaléria