Ismét becsengettek…

2016. szeptember 02. Megosztás Facebook-on Ismét becsengettek…

Kora reggeli, már kissé bágyadtabbnak tűnő napsütés, nagy sürgés-forgás, izgalommal teli zsivaj a díszudvaron, majd az első csengetés.  A Rákóczi-iskolában szeptember elsején ünnepélyes tanévnyitóval kezdődött meg a 2016-2017-es tanév.

Rendezvényünkön Bujdosó Tibor, intézményünk újonnan kinevezett igazgatója, Nemes Ákos, a fenntartó Hit Gyülekezete egyház debreceni lelkésze, valamint Dandé Lászlóné, Hajdúsámson város alpolgármester asszonya köszöntötte, és látta el megszívlelendő tanácsokkal, jókívánságokkal az egybegyűlteket.

Az immár hagyományosan színvonalas műsorban felléptek a művészeti iskola tanárai, versmondó és éneklő iskolás gyerekek.  A kiváló szervezésért és megvalósításért köszönet illeti Földvári Istvánné igazgatóhelyettes asszonyt, a felkészítő pedagógusokat, illetve a technikai eszközöket kezelőket.

A tanévet kezdő 771 diákunk mellett kiemelt figyelmet kapott az a 113 elsős, akik – a szülők bizalmának is köszönhetően – erre a tanévre minden várakozáson felüli létszámban iratkoztak be iskolánkba.

Ők még izegve-mozogva, mosolyogva, megszeppenve vagy rácsodálkozva élték meg az iskoláskor kezdetének ünnepi pillanatait. Öröm volt őket így látni.

Jól telt a tanév első, közösségben eltöltött órája, s ennek jegyében sikeres, élményekkel és örömmel teli, várakozásokat betöltő 182 tanítási napot kívánunk tanulóinknak, pedagógusainknak, az iskola alkalmazottainak és a szülőknek!

A tanévnyitó vágott videoanyagát hamarosan közzétesszük.

Nábrádi Mihály

Kapcsolódó képgaléria