Ballagási ünnepség (videó)

2016. június 24. Megosztás Facebook-on Ballagási ünnepség (videó)

 

Az ünnepség videofelvétele : https://www.youtube.com/watch?v=QaYJq2puhS8


Idén június 18-án került sor intézményünkben az ezúttal is megható, látványos és szívbemarkoló ballagási ünnepségre. A nyolcadikosok búcsúztatása a hagyományokhoz hűen a díszudvaron történt, melyet ismét gyönyörűen feldíszítettek erre az ünnepélyes alkalomra. A rendezvényen ezúttal is rengetegen tiszteletüket tették, és meghatottan távoztak az ünnepség befejezésekor.
A nyolcadikosok levonulását követően zászlóbehozatal következett, majd a köszöntők sokasága csalt örömkönnyet a jelenlévő sokaság szemébe. Beszédet mondott Sándorné Sas Ildikó igazgatónő, a búcsúzó nyolcadikosok képviselője, a búcsúztató hetedikesek és még sokan mások.
Az eseményt számos zenei produkció is ékesítette, s természetesen sor került a legtöbbet segítő szülők a legjobb tanulók, a kitűnők és a leginkább közösségi emberek megjutalmazására is.
A Roma Önkormányzat idén külön pénzjutalomban részesítette azon tanulókat, akiket érdemesnek tekintett erre.
A ballagási ünnepség fénypontját ezúttal is a székhez kötözött lufik felröppentése jelentette, amely a nyolcadikos diákok " fészekből " történő kirepülését jelképezte.
A végzősök szalagot tűztek iskolánk zászlajára, amelynek kivitele után a gyönyörű, tartalmas ballagási műsor véget ért.
Úgy gondolom, hogy ebben is évben is sikerült igazán emlékezetesre varázsolni a nyolcadikos diákjainknak és szüleiknek ezt az életükben igazán meghatározó, fontos eseményt.
 

Díjazott ballagó diákjaink, akik az elmúlt évek során valamiben jeleskedtek, több alakalommal is öregbítették iskolánk hírnevét, példamutató tagjai voltak a tanulói közösségnek:

Legjobban tanuló, legszorgalmasabb diákoknak, akik nyolc éven keresztül kitűnő bizonyítvánnyal zárták a tanéveket, és ebben az évben is kiemelkedő volt a tanulmányi munkájuk:
- Varga Eszter 8.b
- Lengyel Letícia 8.d
- Nagy Nóra 8.e
- Balogh Tamás 8.e
 

A nyolcadik tanévüket kitűnő tanulmányi eredménnyel zárták:
- Balogh Krisztina 8.b
- Mezei Flóra  8.e
 

A nyolcadik tanévüket jeles tanulmányi eredménnyel zárták:
- Birinyi Nikolett 8.b
- Lengyel Patrik 8.b
- Nagy Zsolt 8.b
- Dudok Fanni 8.d
- Filimon Ivett 8.d
- Pikó Bettina 8.d
- Sólyom Petra 8.d
 

Kiemelkedő közösségi munkájuk elismerésekén díjat kaptak:
- Horváth Petra 8.e
- Gál Fanni 8.d
- Veres Nikolett 8.c
- Birinyi Nikolett 8.b
- Bökönyi István 8.a
 

Iskolánkért Kitüntető Díjat kaptak:
- Lengyel Letíciának 8.d
- Nagy Nórának 8.e
- Szabó Péter 8.d

(Ezeket a díjakat olyan szülőknek és nyolcadikos diákoknak adományozzuk, akik sokat segítettek, együtt gondolkodtak velünk, kimagasló eredményeikkel támogatták munkánkat.)
 

És végül, de nem utolsó sorban a leány labdarúgócsapat tagjai, akik az elmúlt évek dobogós helyezései után, ebben az évben az országos diákolimpián első helyezést értek el. Íme az Aranycsapat:
- Horváth Petra
- Horváth Viktória
- Dobi Kinga
- Bencze Boglárka
- Galla Vivien
- Szabó Fruzsina
- Éles Réka
- Balogh Zsuzsanna
- Báró Vivien


Módis Tamás

Kapcsolódó képgaléria