Az 1956. október 23-i műsor (videó)

2016. november 14. Megosztás Facebook-on Az 1956. október 23-i műsor (videó)

Idén nagy örömmel fogadtam a felkérést, hogy szervezzem meg az 1956-os forradalom 60. évfordulójára a megemlékező ünnepi műsort. Éles Piroska tanárnő és Szabó Zsolt tanár úr vállalták, hogy minden tudásukkal segítenek a megszervezésben, betanításban, lebonyolításban. Felkértük Menyhárt Zoltán tanár urat az egyik főszerep eljátszására, aki örömmel elvállalta e nem könnyű feladatot.
Kincsesné Kirtyán Mária tanárnő, Borosné Rácz Judit tanítónő és Tar Lajos napközis nevelő megtervezték és elkészítették a díszletet. Hajduné Hőgye Zsófia tanárnő felkészítésének köszönhetően elhangzott az ünnepi műsorban egy gyönyörű népdal is.

Nagy kihívásnak, ugyanakkor megtiszteltetésnek éreztük a feladatot, és örülünk, hogy sikerült megvalósítanunk a tervet. Tanulóink lelkesedéssel, maximális energiával és önfegyelemmel vettek részt a próbákon, ötleteiket hasznosítani is tudtuk a műsor tervezése során.

Remélem, tanulóinkkal éreztetni tudtuk a múltbeli események súlyát és jelentőségét. Ez fontos feladat, és a pozitív visszajelzések alapján úgy érzem, idei megemlékezésünkkel is közelebb kerültünk ehhez a célhoz.

A műsorban szerepet vállaltak: 
Berencsi Zsófi 6.c, Fekete Bence 6. c, Mányi Viktória 6. c, Szilágyi Judit 6. c, Zeke Anasztázia 6. e, Hamar Lilla 6. e, Bordás Ádám 6. e, Császár Imre 6. e, Hamar Bettina 8. d, Hutka Dóra 8. d, Farkas Vivien 8.d, Erdőháti Nóra 8.d, Szabó Lídia 8. d, Andrási Sarolta 8. d, Borbély Bettina 8. d, Káplár Patrik 8. d, Juhos Dávid 8. d, Pásztor Bence 8. d, Boros Evelin 8. f, Bársony Vanessza 8. f, Bógár István 8. f, Káplár Gergő 8. f 
 

Az ünnepi műsor a következő címen tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=hD7jPxqfazs


Nagyné Huszin Andrea
történelem szakos tanár