Új könyvek az iskolai könyvtárban

2018. február 07. Megosztás Facebook-on Új könyvek az iskolai könyvtárban
 
Kedves Olvasóink!
 
Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy az iskolai könyvtár állományát 149 db új könyvvel bővíthettük, mely 320000 Ft beruházást jelentett. Ezeket a könyveket igyekeztünk úgy összeválogatni, hogy diákjaink kérését nagymértékben figyelembe vettük. Így a kisebbeknek állatos, természetismereti, mesés témájú kiadványokat kínálunk.
 
A nagyobbaknak pedig már a kőzetekről, történelmünk, nemzeti értékeink bemutatásáról, hazánk szépségeiről, nevezetességeiről, illetve a tinikor érdekes témáiról szóló könyveket rendeltünk meg. Kínálatunkban szerepel a Biblia gyermekeknek szóló bemutatása, valamint képregény formájában a Biblia elbeszélései tisztán, és egyben fiatalos dinamizmussal bemutatva.
 
Reméljük, hogy kedvére lesz a választhatóság minden diákunknak, s a kéthetes kölcsönzési időt szigorúan betartva nagyon sok tanulónk olvashatja ezeket a könyveket a régi könyvek mellett.
 
A következő időszakban heti rendszerességgel közlünk az iskolai honlapon könyvajánlásokat, hogy minél több olvasnivalóval ismerkedjetek, és kedvet kapjatok az ajánlott művek elolvasásához.
 
A könyvtár állományából a mese–monda; történelmi témájú könyvek; kötelező irodalom; pedagógusoknak szóló kézikönyvek; életrajzi leírások; regényes útleírások már teljes feldolgozottsággal várnak minden kedves érdeklődőt. A könyvtár olvasóterme 3 db számítógéppel áll nyitva a kutatni vágyó nebulóink előtt, de délutáni csendes tanulásra is be lehet térni, amíg egy újabb programra várva értelmesen akarjátok eltölteni az időtöket.
 
A második félévre kívánunk mindenkinek kellemes tanulást, hasznos időtöltést, s sok érdekes új információ felfedezését!
 
Irénke néni és Réka a könyvtárból