Humor-és sporttábor beszámoló

2016. szeptember 05. Megosztás Facebook-on

2016.  augusztus 1-7 között került sor a 13. zempléni humor-és sporttáborra a Füzéri vártól nem messze lévő Füzérkajatán. A tábor nagy büszkeségemre óriási népszerűségnek örvend, rengeteg gyerek fordult már itt meg az elmúlt években. Célja a közösségépítés, az önfeledt szórakozás, alapja a humor, a jókedv, a kreativitás. Az egy hét alatt számos remek program várja mindazon gyerekeket, akik meghívót kapnak a részemről.

Van itt minden, ami szemnek szájnak ingere és jókedvre derít: számos sport- és mozgásos program( foci, kiütő, túra, éjszakai túra, számháború) strandolás, bobozás a közeli kalandparkban. Készítünk képregényt, teszteljük a gyerekek bátorságát az éjszakai túra és bátorságpróbák során. Vetélkedünk, próbára tesszük az erőnket, kreativitásunkat, ügyességünket, gyorsaságunkat, műveltségünket. Rendszeresen tornásztatjuk rekeszizmainkat a különböző jelmezes beöltözések és szerepjátékok alkalmával. Készítünk interjút, próbára tesszük ének-és tánctudásunkat a bulik, karaokee-k és különféle tehetségkutató játékoknak köszönhetően. Teszteljük a gyerekek tájékozottságát a filmek, zenék, reklámok területén.Még a tanárok megviccelése és egy kis fogkrémezés is belefér:)

Finomabbnál finomabb falatokat eszünk , mindennek az alapja, a jókedv, a kacagás...és becenevemből kiindulva a MÓKA, MÓKA és a MÓKA. Az egészséges életmód és a sport célkeresztben van rendszeresen, hiszen ez a hosszú és tartalmas élet egyik alappillére. Szeretném megköszönni iskolánk vezetésének , hogy az intézmény kisbuszát idén is rendelkezésemre bocsátották csomagszállítás céljából.

Köszönet Győri István és Vinkler József barátaimnak, akik személyiségükkel, közvetlenségükkel idén is emelték a tábor hangulatát. Köszönet Bordás Ádám szüleinek a csomagszállításban nyújtott önzetlen segítségért és Csire Balázs szüleinek az isteni szalonnáért. Remélem ez a remek tábor még több éven keresztül pazar kikapcsolódást nyújthat az ide ellátogató lurkóknak.

Tisztelettel: Módis " Móka " Tamás pedagógus​

Kapcsolódó képgaléria