„Miénk ez a nap!” - DÖK NAP alsó tagozat

2017. június 09. Megosztás Facebook-on „Miénk ez a nap!” - DÖK NAP alsó tagozat

Az idei tanévben színvonalas és változatos programok keretében rendezte meg iskolánk a diákönkormányzati napot.
A kötött hagyományok mellett próbálunk minden évben újabb és újabb feladatokat hozni a gyerekek számára. A tradíciókhoz híven idén is sor került a tanárok gyaloglási próbájára, majd az alsó tagozatban különböző alternatív programok következtek. A gyerekek örömmel vettek részt az eseményeken. A fordított órák a „kistanítókkal” nagyon vidáman teltek, melybe a pedagógusok is aktívan és viccesen bekapcsolódtak.
Több helyszínen sportos-vetélkedős programokkal igyekeztünk változatossá tenni a DÖK napot: reggeli zenés zumba, filmklub, activity, logico és fejlesztő játékok, rolleres és egyéb ügyességi feladatok, ping-pong, a kondiparkban ügyességi feladatok, osztályok közötti futballmeccsek. Évről évre hagyomány nálunk a tanár-diák meccsek. Ebben az évben sorversenyben és kapitánylabdában mérhették össze erejüket a gyerekek és a felnőttek.
Az azonnali visszajelzések, a gyerekek mosolya számunkra azt jelezte, hogy egy rendkívül mozgalmas és színes napot tudhattunk magunkénak.

Jövőre vonatkozó terveink között szerepel az első osztályos tanulóink felavatása egy vidám esküvel, melyen ígéretet tesznek arra, hogy iskolánk hírnevét tovább öregbítik.
 

Maszlagné Kulcsár Zita
napközis munkaközösség-vezető
 

Földiné Jakab Edit
DÖK segítő pedagógus

Kapcsolódó képgaléria