Farsang

2016. február 18. Megosztás Facebook-on Farsang

2016. február 12-én, pénteken került sor iskolánkban a farsangi rendezvényre.

Míg az alsós osztályok a tantermeikben tartották meg vidám télűző jelmezbáljukat, addig a felső tagozatosok részére Módis Tamás diákönkormányzat vezető és Debreceni Adrián szabadidő-szervező tanár bácsik szerveztek közös programot a kistornateremben.
A felsősök rendezvénye délután 2 órától kezdődött, melyet a Carmen Táncsport Egyesület rövid hip-hop tánc bemutatója nyitott meg. Ezt követően a diákok jelmezversenyére került sor, amit az iskola tanáraiból szerveződött öt tagú zsűri pontozott. A zsűri tagjai Farkas Anita, Gyimesi Mária, Ferencz Viktória, Borsos Tamás és Debreceni Adrián voltak. A műsort Módis Tamás vezette. A jelmezbe öltözés a felsősök részére nem volt kötelező, mégis sokan vállalkoztak egyénileg és csoportosan is arra, hogy megmérettessék magukat a zsűri előtt.
A jelmezversenyt zenés mulatság követte, mely közben 5 órakor a tombolasorsolásra is sor került. A rendezvény fél hétkor zárult. A talpalávaló zenékről Debreceni Adrián gondoskodott, a vidám délután zavartalanságát pedig a felsős tanárok ügyelete biztosította.

Debreceni Adrián