Diákönkormányzati hírek

2015. október 30. Megosztás Facebook-on Diákönkormányzati hírek

Beszámoló az elmúlt időszak eseményiről

 

Szeptember 25-én pénteken NB-I-es kézilabda-mérkőzést tekintettünk meg a debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A Debrecen- Dunaújváros mérkőzésen remek hangulat uralkodott, a debreceniek hatalmas küzdelemben kerekedtek felül, minden résztvevő remekül érezte magát.
 
Szeptember 22-én a Művelődési Ház által szervezett Mobilitás napi rendezvénysorozatba bekapcsolódott intézményünk is. Környezetvédelmi vetélkedőt szerveztünk a felső tagozatosok részére, amelyet hatalmas küzdelemben a 6.e osztály tanulói nyertek meg, Piroska Dorina és Tóth Natália személyében. Gratulálunk nekik!!
 
Október 5-6-án bonyolítottuk intézményünkben az őszi papírgyűjtést. Az első napot sajnos majdnem egészében elmosta az eső, de a második napon szerencsére sok papír gyűlt össze a lelkes gyerekeknek köszönhetően. A gyűjtési versenyben az alábbi eredmények születtek:
Alsó tagozat:

1.  3.c                                 
2. 2.e                                                       
3. 1.a                                                       

Felső tagozat:

1. 5.e
2. 7.d
3. 5.c
 
Október 16-án bonyolítottuk le iskolánk díszudvarán a kerékpáros ügyességi vetélkedőnket, amelyen sok gyerek vett részt. A gyorsaság mellett fontos volt az is, hogy minél kevesebb hibaponttal teljesítsék az akadálypályát tanulóink.  A verseny helyezettjeinek gratulálunk!
 
1. Molnár Dominik 8.b
2. Márkus Róbert 5.e
3. Menyhárt Attila 8.b
 
Október 21-én mozilátogatáson vettünk részt, a gyerekek a debreceni Apolló moziban a Hotel Transylvania 2. című animációs filmet nézték meg, s remek élményekkel gazdagodtak.
 
Október 22-én az 1956-os hősök emlékére rendezett városi ünnepségen koszorút helyeztünk el az elesett hősök emlékére: Módis Tamás DÖK segítő pedagógus és Tar Dóra DÖK alelnök koszorúztak.
 

November elejétől indul az elemgyűjtési akciónk és a sulirádió is, Debreceni Adrián koordinálásával.

 

Kapcsolódó képgaléria