A diákönkormányzat hírei

2015. június 10. Megosztás Facebook-on

DÖK nap, ünnepég, iskolagyűlés.

2015. június elsején került sor intézményünkben a szép hagyományokkal rendelkező DÖK napra. A nap nyitányaként a vállalkozó szellemű pedagógusok és iskolai dolgozók kigyalogoltak Debrecenből az iskoláig, mindeközben felavatták az újonc kollegákat és remek hangulatban sétáltak. Benn a 8.b osztálynak köszönhetően remek feladatok várták őket a díszudvaron, majd a gyaloglók is előadták rövid műsorukat. 11.30-tól 13 óráig a gyereknapi műsor színesítette a programot, a nevelők két felvonásban adták elő a gyerekek számára készített programjaikat. A délutáni órákban karaokee verseny és tanár-diák foci is színesítette a programot, míg az alsó tagozatosok a kistornateremben szerveztek színvonalas vetélkedőket.

2015. június 4-én a Nemzeti összetartozás napján a trianoni diktátumra emlékeztünk, a városi ünnepségen a diákönkormányzatot Módis Tamás Dök segítő pedagógus és Tóth Barbara ( elnök ) képviselték, egy szál virágot helyeztek el, a trianoni emlékműnél.

Június 12-én az 5. órában  kerül sor az évzáró iskolagyűlésre, ahol díjazzuk a II. félév vetélkedőinek eredményeit, számos verseny eredményét hirdetjük, illetve gratulálunk a dicsérő fokozatot szerzett, illetve kitűnő tanulóknak is.