Tehetséges diákjainkat folyamatosan ösztönözzük arra, hogy induljanak különféle sport- és tanulmányi versenyeken. A megyei és országos vetélkedőkön is egyre jobban szerepelnek tanulóink, s nagyszerű teljesítménnyel – öregbítve ezzel iskolánk jó hírnevét – kiváló helyezéseket érnek el.

Az utóbbi három tanév versenyeredményeit erre a linkre kattintva tekinthetik meg.

Az idén iskolánkat egy csapat képviselte a 4. c osztály Természetbúvárok csapata, mely szoros küzdelemben megszerezte a 8. helyet.


Öt tanulónk bejutott a MatekÁSZ verseny megyei fordulójába. A 4. b osztályból szép sikert ért el Gere Jázmin, Hajdu Balázs, és Hajdu Krisztián. A 3. a osztályból kiemelkedő teljesítményt mutatott Földi Ádám. És a 4. c osztályból Balog Marcell bizonyította a felkészültségét.


Októberben iskolánk több képzőművészeti tanszakra járó tanulójának munkája is szerepelt az országos festészeti versenyen, melyen Seres Réka kiemelkedő eredményt ért el.


Hetedikes diákjaink kiváló eredményeket értek el Szegeden a XVIII. Meleg István Kémiaversenyen.


A megyei versenybe bejutott Franz Kíra, Nagy Fruzsina, és Telepó Petra. Francz Kíra 7. helyezést ért el, ami nagyon szép eredmény.


Az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános, Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet országos festészeti versenyt hirdetett. Négy tehetséges tanítványom munkáját küldtük el az első fordulós megmérettetésre.


„Az olvasás legyen kaland és szórakozás!” Thomas Brezina


Lezajlott a Kálti Márk történelemverseny megyei és országos fordulója.


Korcsoportjában országos első helyezést ért el fiú labdarúgócsapatunk.


Iskolánk digitális kalandorai az idén is megmérkőztek a Nagy Digitális Kaland megyei versenyén.


A tájfutás napja

A Tájékozódás Világnapján szervezett rendezvényen félszáz versenyző járult hozzá a sikeres lebonyolításhoz, e nagyszerű sportág népszerűsítéséhez.


Biblia - a világ legolvasottabb könyve országos csapatversenyen 1. helyezést ért el a 8. G osztály csapata.


Április 3-án iskolánk adott helyet az alapműveleti matematikaverseny egyik területi fordulójának. A versenyen 80 diák, 5 iskola képviseletében vett részt. Tanulóink igen szép eredménnyel zárták a délutánt.


„Mátyás, az igazságos” címmel idén is megrendezésre került a Magyar Olvasótársaság által meghirdetett megyei mesemondó verseny. Iskolánkat alsó tagozatosok közül Szilágyi Márk 4. c osztályos tanuló képviselte, aki elhozta első helyezésével a vándorserleget, melyet büszkén őrizhet egy évig intézményünk.


A Biblia – a világ legolvasottabb könyve országos csapatversenyen a 7-8. osztályos kategóriában Fekete Bence, Kanalas Tifani, Seres Réka és Szlifka János 7. g osztályos tanulók csapata 6. helyezést ért el.


A téglási „Babszem Jankó” Országos Népmesemondó Versenyt követően Gál Attila Péter 4. b osztályos tanulóval és Máté Adrienn tanítónővel készített intejút a PAX TV.


Gál Attila Péter 4. b osztályos tanulónk (felkészítő pedagógus: Bacskainé Czap Ildikó) remek teljesítménnyel kilencedik helyezést ért el az országos alapműveleti matematikaversenyen.


2018. április 11-én iskolánkban volt az alapműveleti matematikaverseny területi fordulója, melyet Gál Attila 4.b osztályos tanuló saját évfolyamában megnyert.


Eredményesen szerepeltek iskolánk tanulói a Méh-Ész országos logikai online versenyen.


A BENDEGÚZ Gyermek-és Ifjúsági Akadémia idén is meghirdette „Nyelvőrségben Bendegúzzal!” nyelvÉSZ Nemzetközi anyanyelvi tanulmányi versenyét, melyen az országból majd 12 000 kisdiák mérette meg magát.         
Iskolánkból 52-en próbáltak szerencsét az iskolai fordulón február 9-én.