Projektzáró rendezvény

2021. május 19. napján 14.00 órai kezdettel tartottuk meg az EFOP-3.2.3-17-2017-00046 Digitális környezet megteremtése a Hit Gyülekezete oktatási-nevelési intézményeiben című projekt zárórendezvényét.

A rendezvényen a pályázat keretein belül elért eredményekről, kialakult jó gyakorlatokról, a megvalósult programokról, azok hasznosulásáról és a projekttel összefüggő jövőbeli terveinkről tartunk összefoglaló beszámolót, eszmecserét.

Bujdosó Tibor igazgató ismertette a Hit Gyülekezete, mint fenntartó által megnyert pályázat részleteit, kiemelten iskolánk szerepét a projektben. Áttekintette a digitális infrastruktúra fejlesztését intézményünkben, elismerően nyilatkozott a szakmai továbbképzésekben és a digitális tananyagfeltöltésben szerepet vállaló kollégák munkájáról.

Oroszné Győri Magdolna a választott módszertani csomagok közül a matematikai kompetenciafejlesztés megvalósulását, a képzés és a módszertan, a gyakorlat megvalósulásáról, lehetőségeiről tartott összefoglalót.

Tóthné Tencler Judit a másik módszertani csomagról, a problémamegoldó gondolkodás fejlesztésének alsó tagozatban megvalósult eleméről, a LEGO WeDo robotok alkalmazása az élményalapú tanulás során az alsó tagozaton képzésről, az eszközről, tapasztalatokról tartott érdekes ismertetőt.

A módszertani csomag problémamegoldó gondolkodás fejlesztésének felső tagozatos eleme a Mobilrobotok az oktatásban címet viselte. Ebben a témakörben Zachar Zoltánné osztotta meg a tapasztalatait, mutatta be a Lego EV3 robotot, ismertette az eszköz használatának beépítésének lehetőségeit a tanítási folyamatba.

Videók, fotók segítségével idéztük fel a pályázat során megrendezett események emlékezetes pillanatait.

Az előadás után kötetlen beszélgetésre és egy délutáni uzsonnára invitáltuk a résztvevőket, kávéval, teával, süteménnyel, üdítővel, gyümölccsel megvendégelve őket.

Összefoglaló videó a Digitális környezet megteremtése a Hit Gyülekezete oktatási-nevelési intézményeiben című pályázatról

Pályázat
EFOP-3.2.3-17