Tájékoztatás 2020. március 16.

2020. március 16. Megosztás Facebook-on
Tisztelt Szülők!
 
Mint ahogy korábban értesülhettek róla, a kormány március 16. napjától az oktató-nevelő munka tantermen kívüli, digitális munkarend megszervezését rendelte el. Fontos hangsúlyozni, hogy ez nem rendkívüli szünetet jelent, hanem az oktatás módjának megváltozását, amelynek keretében továbbra is biztosítjuk a tanulók számára a tanulás lehetőségét.
 
Az új munkarend értelmében a tanulóknak tilos az intézmény látogatása. A tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése online vagy egyéb, személyes találkozást nem igénylő formában történik. Ennek módjáról az osztályfőnökök adnak majd tájékoztatást, de ezek megtalálhatóak lesznek közösségi felületeinken is.
 
Kérjük a kedves szülőket, hogy a tanulók taneszközeit, személyes holmiját március 17-én vigyék haza az iskolánkból. Az intézményünkbe, alapos kézfertőtlenítés után, egyszerre csak korlátozott számban léphetnek be a szülők, kérjük megértésüket, türelmüket.
 
A tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt a tanulók lehetőleg kerüljék a nagyobb csoportos találkozásokat, közös programokat. Felügyeletüket a szülők, családok, szomszédok bevonásával, kis csoportokban célszerű megszervezni. A gyermekek felügyeletét nem javasolt a nagyszülőkre bízni, hiszen ők a legveszélyeztetettebbek. Kérem kövessék figyelemmel a kormány járványügyi utasítását és tartsák be azokat.
 
Iskolánk épülete nem kerül bezárásra, de csak elektronikus ügyintézést végzünk. Munkanapokon 8.00-16.00 között elérhetőek vagyunk az (52) 590 400 és az (52) 590 406 telefonszámokon.
 
A gyermekétkeztetést az önkormányzat a szünidei étkeztetési rend szerint biztosítja az érintett diákoknak.
 
Az új munkarendben történő működés mindannyiunknak komoly kihívást jelent, csak a pedagógusok és a szülők összefogásával valósíthatjuk meg ezt a nehéz feladatot, kérem ebben szíves együttműködésüket. 
 
Mindenkinek jó egészséget kívánok!
 
Bujdosó Tibor
igazgató