Labdarúgásban elért eredményeinkről

2016. június 23. Megosztás Facebook-on

Iskolánkban igen nagy népszerűségnek örvend a labdarúgás. Ebben a tanévben jött össze a legjobb fiú focistákból álló csapat. Az edzéseken kívül több alkalommal méretetett meg más iskolák tanulóival. A barátságos mérkőzéseken nem mellesleg az utánpótlás fiúk és a leányok is kivették a részüket.

 

Első alkalommal novemberben meghívtuk a sámsonkerti sulit, a debreceni Csapókerti Általános Iskola tagiskolájának csapatát (Edző: Bertalan Zoltán), akik nagyobb részben 2004-es születésűek. A válogatottunk 11:0 győzelmet aratott.

 

Január 15-én a debreceni Petőfi Sándor Általános Iskola ötödikes és hatodikos focistáit láttuk vendégül. (Edző: Nagy Béla)
Eredmények:
Hazai lányok (6-8 o.) - Petőfi I. 1:2
Hazai lányok (6-8 o.) - Petőfi II. 2:4
Suliválogatott - Petőfi I. 5:1
Suliválogatott - Petőfi II. 7:1
Hazai fiúk (5-6 o. 2004) - Petőfi I. 5:1
Hazai fiúk (5-6 o. 2004) - Petőfi II. 3:1 

 

Ezt követően a debreceni Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskola csapata (Edző: Fancsali László) elleni oda s visszavágó következett. A nagyobb részt tizenegyedikes fiúk ellen sajnos kevésnek bizonyult a tudásunk, idegenben 6:4-es, itthon 6:13-as vereséget szenvedtünk.

 

Végül júniusban a Petőfi Sándor Általános Iskola hívott vissza bennünket Debrecenbe egy kisebb labdarúgó tornára. A fiúk és a lányok válogatottja eleget tett a meghívásnak.
A kialakult sorrend:
1. helyezett: sámsoni Suliválogatott(fiúk)
2. helyezett: Petőfi Sándor Általános Iskola válogatott csapata
3. helyezett: Epreskerti Általános Iskola válogatott csapata
4. helyezett: sámsoni suli leány diákolimpiai bajnok csapata

 

GRATULÁLUNK!

 

Suliválogatott: Papp Gábor, Balogh Richárd, Máté Zsolt, Milák Péter, Szabó Martin, Szabó Renátó, Ungvári Gergely, Németh Ákos. Kerettagok: Nagy Márk, Pető Krisztián, Preku Dániel

 

coach: Tóth István
edző és segítőpedagógus: Vadászné Szőke Magdolna

Kapcsolódó képgaléria