Télváró kézműves foglalkozás

2015. december 18. Megosztás Facebook-on Télváró kézműves foglalkozás

Érdekes foglalkozásokkal, játékokkal várták a nagycsoportos gyerekeket iskolánk pedagógusai.  

Nagy örömünkre idén is lehetőség nyílt a leendő első osztályos gyerekeknek és nekünk szülőknek, hogy egy kellemes péntek délutánt töltsünk el az iskola aulájában.
Sándorné Sas Ildikó igazgató asszony köszöntötte a szülőket, majd Földvári Istvánné igazgató helyettes asszony bemutatta a leendő első osztályos tanító néniket.
A tájékoztató után nekünk szülőknek egy iskola bejárásra volt lehetőségünk. Megtekinthettük az alsós tantermeket, a művészeti tagozat tantermeit, só-szobát, ebédlőt és mosdókat, a könyvtárat, az informatika tantermeket valamint a játszóudvart. Széleskörű tájékoztatást kaptunk az iskoláról, kérdéseket tehettünk fel.
Eközben a gyerekeknek kézműves foglalkozás keretében hóembert és fenyőfát készíthettek a tanító nénik segítségével. Az iskola fenyőfáját körülállva karácsonyi dalokat énekeltek.
Örülök, hogy gyermekemmel részese lehettem ennek az iskolai programnak, hiszen nagyon fontos számomra, milyen környezetben és pedagógusok között fog tanulni jövőre a gyermekem. Barátságos, vidám környezet, ahol nagy szeretettel fogadtak bennünket. Gyermekem rendkívül jól érezte magát. Ezúton is szeretném megköszönni az iskolavezetésnek és a tanító néniknek ezt a délutánt.
 
Földiné Jakab Edit
szülő   

Kapcsolódó képgaléria