Tájékoztató szülői értekezlet a beiratkozással kapcsolatosan

2017. március 01. Megosztás Facebook-on Tájékoztató szülői értekezlet a beiratkozással kapcsolatosan

Intézményünk kiemelt feladata, hogy jó kapcsolatot alakítson ki a szülőkkel, valamint pontos és hiteles tájékoztatást adjon az iskolai programokról, az itt folyó munkáról. Ennek a szellemiségnek a jegyében tartottuk meg február 20-án a leendő első osztályos tanulók szülei számára szülői értekezletünket. Az érdeklődők tájékoztató anyagot is kaptak, amelyet elvihettek, és otthon tanulmányozhattak. A zsúfolásig megtelt Rákóczi-teremben minden olyan jellegű információt megtudhattak a szülők, amely gyermekük beiratkozásával, a kezdődő tanév feladataival kapcsolatos.


A kedves szülők megismerhették a leendő első osztályos tanító néniket, akik bemutatkozásuk során kifejtették az irányultságukra vonatkozó elképzeléseiket is. Reméljük, hogy a szülői értekezlet nagyon sok hasznos információval szolgált. Nagy szeretettel várjuk a kedves szülőket további beiskolázási programjainkra (nyílt napok, játékos sportfoglalkozás) is. Köszönjük az egyházak megjelent képviselőinek átfogó tájékoztatását a már négy éve megjelent tantárgy, az erkölcstan/hit- és erkölcstan oktatásról. Köszönjük az óvodavezető asszony és az óvónők segítségét a tájékoztató anyagok eljuttatásában azon szülőkhöz, akik nem tudtak részt venni a fórumon. Bízunk benne, hogy a kedves szülők már ismerősként jönnek iskolánkba beíratni gyermeküket.


Amennyiben felmerül még Önökben bármilyen kérdés a beiskolázással kapcsolatban, telefonon vagy személyesen is érdeklődhetnek.


A 2017 szeptemberében induló osztályaink irányultságát a következő címen olvashatják el a kedves érdeklődők: http://samsoniskola.hu/aktualis-tanev/beisk/bemutatjuk-a-2017-szeptembereben-indulo-osztalyaink-iranyultsagat/616


Földvári Istvánné
igazgatóhelyettes, alsó tagozat