Megújult, modern környezettel várjuk a leendő elsősöket

2015. március 04. Megosztás Facebook-on Megújult, modern környezettel várjuk a leendő elsősöket

Az iskola fenntartója kiemelt feladatának tekinti az iskola épületének folyamatos fejlesztését, a zavartalan iskolai munka feltételeinek biztosítását.

Az elmúlt időszakban elvégzett munkálatokat követően átalakult az épület fűtése, immár a rendkívül modern és környezetbarát geotermikus rendszer gondoskodik a kellemes, kiegyensúlyozott hőmérsékletről. Emellett felújításra került az alsós osztályoknak otthont adórégi épületszárny, hatékony szigetelést kapott a tetőszerkezet, modern nyílászárók kerültek beépítésre a korábbiak helyett. Ugyanitt új tantermeket alakítottak ki, öltözőszekrényeket helyeztek el, megszépültek a folyosók, mellékhelységek az átépítést követően.
 
Régi szülői igény valósult meg az alsós és felsős diákok által használt épületrészek leválasztásával, ennek eredményeképpen a kisiskolások, a felsőtagozattól teljesen elkülönülve, otthonosabban érezhetik magukat saját környezetükben.
 
Befejeződött az egész épületet lefedőkamerarendszer kiépítése, ami nagyban segíti a gyermekek biztonságérzetét, a rendbontások és rongálások visszaszorítását.
 
Az alsós diákok kikapcsolódását szolgálja a megújult belsőudvaron átadott modern játszótér, a felsősök pedig a számukra kialakított kondi parkban mozoghatnak kedvükre.

Kapcsolódó képgaléria