Beiskolázási hírek 4. (FEJLESZTÉSEINK)

2019. március 14. Megosztás Facebook-on Beiskolázási hírek 4. (FEJLESZTÉSEINK)

Még a legelkötelezettebb pedagógusi munkát is hátrányosan befolyásolja, ha a tárgyi feltételek nem adottak, vagy a munkakörülmények nem kielégítők. Ezért felújítottuk az alsós osztályoknak otthont adó régi épületszárnyat, új tantermeket rendeztünk be, a művészeti oktatás is igényesen kialakított helyiségekben zajlik, a Rákóczi-terem pedig méltó helyet biztosít az iskolai rendezvényeknek. A diákok kikapcsolódását szolgálja a megújult belső udvaron átadott modern játszótér.

Informatikai rendszerünk modernebbé vált a hálózat korszerűsítésével. Nagyobb teljesítményű számítógépeket, laptopokat, programozható játékrobotokat, hang- és vizuáltechnikai eszközöket vásároltunk. Kiépített kamerarendszer erősíti a gyermekek biztonságérzetét.

Minőségi változást jelentett a tanári szobák, illetve több tanterem felújítása, modern iskolabútorok beszerzése, több folyosószakasz kapott új burkolatot, a tetőt korszerűsítettük. Megnőtt a dekorációs felületek száma, betűfalak, szófelhők, motivációs ábrák jelentek meg a színesre festett folyosókon és más helyeken, a büszkeségfalunkra felkerültek az egykori és jelenlegi sikeres diákjaink.